Home Rreth Nesh Librat Aktivitete & Media Kontakte
line

Kontakte

Line


Ombra GVG


Lidhuni me ne në Facebook!

Na ndiqni në Twitter!

 

Adresa:
Shtëpia e Librit OMBRA GVG

Blv. Gjergj Fishta,
Kompleksi Tirana 2000,
Kulla 4, Ap.4,
Tiranë, Shqipëri

E-mail: info@ombragvg.com
E-mail: sales@ombragvg.com

Tel:
+355 42 224 173
Fax: +355 42 224 986

Për bashkëpunime me Shtëpinë e Librit OMBRA GVG, mund të na shkruani në adresën tonë të e-mailit (zyra e informacionit) info@ombragvg.com, ose departamentit të shitjeve sales@ombragvg.com.
Jeni të lutur të na shkruani në rights@ombragvg.com për çështjet e të drejtave të botimit.

Për të rejat më të fundit nga Shtëpia e Librit OMBRA GVG, ju mund të vizitoni profilin tonë në Twitter dhe Facebook.

Librat për fëmijë nga Ombra GVG
Copyright © 2010 Ombra GVG.