Home Rreth Nesh Librat

Home

Line

 

Mirësevini në faqen zyrtare të Shtëpisë së Librit OMBRA GVG.

Shtëpia e Librit OMBRA GVG, e themeluar në vitin 1998 nga Vasilika dhe Gëzim Tafa, është një ndër emrat më të njohur në botimet shqipëtare. Veprimtaria e saj është e mbështetur në disa kolana të letërsisë shqipe dhe të huaj, klasike dhe bashkëkohore. OMBRA GVG përveçse i zgjedh me kujdes autorët dhe veprat e tyre, i përcjell ata në duart e lexuesit nëpërmjet një kujdesi të veçantë profesionale dhe grafike, cilësi kjo që e dallon nga shtëpitë e tjera botuese. Shumë nga autorët dhe botimet e OMBRA GVG janë vlerësuar me çmime të rëndësishme për vlerat letrare, artistike apo veçanësinë grafike. Në 2010, Shtëpia e Librit OMBRA GVG u bë fituese e Çmimit të Bibliofilisë "Lumo Skëndo", dhënë nga Biblioteka Kombëtare dhe Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve.

Lexo më shumë>>

 
 
 
Aktivitete & Media Ombra GVG Librat më të fundit

Follow usFollow us on TwitterFollow us on Facebook

Copyright © 2010 Ombra GVG.