Home Rreth Nesh Librat Aktivitete & Media Kontakte
line

Aktivitete & Media

Line

 

Që nga themelimi i saj, Shtëpia e Librit OMBRA GVG është pjesëmarrëse e të gjitha panaireve dhe veprimtarive letrare që zhvillohen në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në Mal të Zi. Gjithashtu, OMBRA GVG është ndjekëse e rregullt e panaireve të njohura ndërkombëtare si Panairi i Frankfurtit, Laipcigut, Bolonjas, Torinos, Londrës, Gjenevës etj.
Shtëpia e Librit OMBRA GVG bashkërendon veprimtarinë e saj edhe me shtëpitë botuese të tjera dhe është bashkëorganizatore e Panairit të Librit të Tiranës. Veprimtaria e Shtëpisë së Librit OMBRA GVG është pasqyruar vazhdimisht në median audiovizive dhe atë shkruar. Shumë nga veprat dhe autorët tanë janë publikuar në të përditshmet letrare, gazetat shqiptare dhe të huaja, si dhe në televizione të ndryshme, të cilat kanë qëmtuar përveç vlerave letrare edhe veçanësitë grafike të tyre, cilësi këto që udhëtojnë bashkë dhe janë të pandashme nga njëra tjetra.

OMBRA GVG
është e angazhuar dhe ka partneritet pozitiv me median.

Aktivitete kulturore ndër vite
dhe Panairi i Librit i Tiranës

  lineOmbra GVGline

"Statutet dhe Urdhëresat e Kishës Katedrale të Drishtit" - Top Channel

  lineOmbra GVGline  

"Kryeveprat e Dino Buzzatit" -
Top Channel

  lineOmbra GVGline  
Copyright © 2010 Ombra GVG.